Bedrijfsfitness voor uw bedrijf

Gezonde, vitale en fitte medewerkers

Bewegen is goed voor de gezondheid, dat weten we allemaal. Daarom helpt Intenz Gezondheidsplan bedrijven graag bij het in beweging brengen van de medewerkers. Dit doen wij onder andere met bedrijfsfitness. Gezonde, vitale en fitte medewerkers zijn namelijk goed voor een bedrijf.

Mensen die op structurele basis bewegen hebben minder kans op gezondheidsschade bij veel zittend werk, verzuimen minder vaak, zijn arbeidsproductiever en langer inzetbaar

Sporten met korting in heel Nederland

Wij brengen dagelijks duizenden mensen in beweging. Dit doen wij onder andere met een aantrekkelijke bedrijfsfitnessregeling waardoor uw medewerkers in heel Nederland met korting kunnen sporten. Het Intenz Gezondheidsplan beschikt namelijk over een landelijk dekkend netwerk van sport- en fitnesscentra. Zo kunnen uw medewerkers altijd bij hen in de buurt fitnessen, bootcampen of één van de andere sporten doen tegen een gereduceerd tarief. Wij hebben namelijk prijsafspraken gemaakt met elk aangesloten centrum zodat uw medewerkers altijd voordeel genieten ten opzichte van particuliere klanten.

Fiscaal voordeel voor u en uw medewerkers

De bedrijfsfitnessregeling van Intenz Gezondheidsplan kent geen minimum aantal deelnemers. Zo kunt u rustig werken aan de bekendheid van de regeling onder uw medewerkers. Hier helpen we u natuurlijk graag bij. De kosten van de regeling bestaan uit de licentiekosten voor het online gezondheidsportaal, waar via alle administratie zal lopen, en de abonnementskosten die u al dan niet geheel of gedeeltelijk voor uw medewerkers betaalt. De hoogte van de totale kosten is afhankelijk van het aantal medewerkers dat een abonnement afsluit en het tarief van de fitness- en healthclub(s) die u selecteert voor uw medewerkers. De kosten betaalt u vervolgens per maand via één enkele factuur die wij online voor u klaar zetten in het portaal.

U heeft de vrije keuze om voor uw medewerkers een abonnementsbijdrage te doen en/of de mogelijkheid om de abonnementskosten geheel of gedeeltelijk in te houden op het brutosalaris. Afhankelijk van uw keuze genieten uw medewerkers extra fiscaal voordeel bovenop het gereduceerde abonnementstarief dat wij reeds aanbieden via alle aangesloten fitnesscentra.

Online gezondheidsportaal

Wanneer u kiest voor Intenz Gezondheidsplan krijgt u toegang tot ons online gezondheidsportaal. Hiermee heeft u 24/7 (geanonimiseerd) inzicht in de gezondheid van uw medewerkers en kunt u de deelname meten. Daarnaast kunt u online de abonnementen van uw medewerkers beheren.

80 procent van de deelnemers die via het Intenz Gezondheidsplan sporten, hebben de extra aandacht voor hun gezondheid het hardst nodig. Een bedrijfsfitnessregeling is dus onmisbaar binnen een vitale organisatie.

Vitaliteitsdiensten

Naast dat wij een aantrekkelijke bedrijfsfitnessregeling aanbieden aan u en uw medewerkers, bieden wij eveneens diverse vitaliteitsdiensten aan. Een gezonde leefstijl bestaat namelijk uit meer dan alleen sport. Met onze vitaliteitsdiensten helpen wij de gezondheid en leefstijl van uw medewerkers te behouden en/of te verbeteren op het gebied van voeding, ontspanning en fysiotherapie. Denk hier bijvoorbeeld aan een workshop over gezonde voeding, mindfulness, tiltechnieken of energiemanagement.
Wij willen u volledig kunnen ondersteunen in het vitaal krijgen en houden van uw medewerkers. Daarbij maakt het voor ons en onze dienstverlening niet uit of u als bedrijf 50 of 50.000 medewerkers hebt. Wilt u dat wij u hierover bellen? Laat dan hier uw telefoonnummer achter >>>

Of kijk op de website www.intenzgezondheidsplan.nl