Bedrijfsfitness voor werknemers

Een gezonde en fitte leefstijl

Bewegen is goed voor de gezondheid, dat weten we allemaal. Daarom helpt Intenz Gezondheidsplan bedrijven en hun medewerkers in beweging te komen. Dit doen wij met het aanbieden van bedrijfsfitness en diverse vitaliteitsdiensten. Wanneer je gezond en fit bent, presteer je namelijk beter. Op je werk en in je privéleven.

Sporten met korting in heel Nederland

Wij brengen dagelijks duizenden mensen in beweging. Dit doen wij onder andere met een aantrekkelijke bedrijfsfitnessregeling waardoor jij in heel Nederland met korting kunt sporten. Het Intenz Gezondheidsplan beschikt namelijk over een landelijk dekkend netwerk van sport- en fitnesscentra. Zo kun jij altijd in de buurt fitnessen, bootcampen of één van de andere sporten doen tegen een gereduceerd tarief. Wij hebben namelijk prijsafspraken gemaakt met elk aangesloten centrum zodat jij altijd voordeel geniet ten opzichte van particuliere klanten.

Nog voordeliger sporten dankzij fiscaal voordeel

Afhankelijk van de regeling die uw werkgever heeft kan het voordeel nog verder oplopen tot wel 50 procent. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat jouw werkgever het abonnementsgeld via het brutosalaris int of dat de werkgever zelfs een deel voor je betaalt. Meer informatie hierover kun je opvragen bij de afdeling HR van je werkgever of terugvinden op het intranet of op. Het is daarnaast in sommige gevallen ook mogelijk om via je zorgverzekering met korting te sporten. Vraag bij je verzekering naar de mogelijkheden.

Online gezondheidsportaal

Naast het financiële voordeel, krijg je ook toegang tot ons online gezondheidsportaal dat jou met een vier stappenplan helpt een actieve leefstijl te ontwikkelen. Dus ook als het sporten (nog) een stap te ver voor je is, kun je via ons portaal werken aan je vitaliteit. In het portaal kun je daarnaast een overzicht vinden van alle bij ons aangesloten fitness- en healthcentra.

Begin vandaag nog met voordelig sporten

Wil jij je aanmelden voor de regeling en bij ons sporten tegen een aantrekkelijke prijs?

Dit kan heel gemakkelijk en digitaal door contact op te nemen met de afdeling HR van jouw werkgever. Zij geven je vervolgens een weblink waar via jij je gemakkelijk kunt aanmelden.

Biedt jouw werkgever of zorgverzekeraar echter nog geen bedrijfsfitnessregeling aan, dan kun je contact opnemen met onze helpdesk via info@intenz.nl.

 

Of kijk voor meer informatie op www.intenzgezondheidsplan.nl