Flavia

Hallo, ik ben Flavia, een Spaanse Yogi getrouwd met een Nederlandse I.T. man.
Sinds 2016 woonde ik gedeeltelijk in het mooie Nederland en sinds 2018 woon ik in Sint Pancras waar ik erg geniet van de vriendelijke en vredige sfeer.

Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest naar de verbinding tussen lichaam en geest.
Al sinds mijn jeugd ben ik geïnteresseerd in het beoefenen van verschillende sporten.
In mijn vrije tijd studeer ik psychologie en filosofie.
Met Yoga vond ik de perfecte mix en mijn levenspassie.

Sinds 2018 ben ik een internationaal gecertificeerde Yogadocent in klassieke Hatha Yoga door Arhanta Yoga Ashrams. Ik ben ook gecertificeerd om de stijlen van Yin en Vinyasa Yoga te onderwijzen. Verder heb ik de specialisaties Yoga Anatomie, SUP Yoga en Zwangerschapsyoga gestudeerd.

Mijn missie is om Yoga te delen, niet alleen als een manier om je lichaam gezond te houden en jezelf mentaal uit te dagen, maar als een levensreis die je zal helpen om elke dag bewuster en volledig te leven.

Ik werd geïnspireerd door mijn moeder, ook Yogi, om mijn Yogareis te beginnen.
Het begrijpen van onze verschillende behoeften en samen leren heeft mijn Yogabeoefening en de manier waarop ik met mijn studenten communiceer beïnvloed. Yoga is voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, lichaamstype, fitnessniveau en gezondheidsdoelen.
We kunnen er allemaal van profiteren en ik wil je helpen het te ontdekken. Ik kan niet wachten om deze speciale reis aan jouw zijde te beginnen.

Naast het doceren van Yoga ben ik ook een Fitness Trainer en studeer ik Fysiotherapie en ik ben zo blij dat ik van veel professionals uit verschillende vakgebieden heb mogen leren en dit allemaal met jullie kan delen.

Ik zie je op de mat, in de sportschool en wie weet aan de Fysio behandeltafel!