Over ProFit

SPC ProFit

Het doel wat Sport Paramedisch Centrum ProFit nastreeft is om mensen in Langedijk en omstreken zo prettig en professioneel mogelijk te helpen met hun gezondheid.

Een goede gezondheid is een toestand van welbevinden waarin er geen sprake is van ziekte of letsel. Dit is een kostbaar bezit wat we niet altijd beseffen, het besef ontstaat wel als er klachten zijn. Ter vergelijking, het periodieke onderhoud aan onze auto of aan ons huis, dat vinden we allemaal heel normaal. Het belang van gezond bewegen voor lichaam en geest is wetenschappelijk bewezen. Wij begeleiden mensen om hun gezondheid te verbeteren, te onderhouden en om bepaalde klachten en letsels te voorkomen.

cropped-IMG_1869.jpgSport en Paramedisch

Bij Sport Paramedisch Centrum ProFit kan iedereen terecht die op een verantwoorde manier wil sporten, met of zonder klachten. De medewerkers van ProFit werken samen met verschillende paramedische disciplines. Korte lijnen onder één dak, dat werkt prettig en efficiënt, een voordeel voor onze cliënten.

 

Individuele training en groepstrainingen

Vanaf 1 juli is de fitness van ons overgenomen door Activ8 Health Club. Voor meer informatie over fitness en openingstijden kunt u terecht op www.activ8healthclub.nl        Voor vragen over uw abonnement kunt u mailen naar info@activ8healthclub.nl of bellen naar 0226 – 42 80 66.