Patricia van Doorn

Hoi, ik ben Patricia en je vindt mij geregeld in de natuur. Ook tijdens mijn vakanties zoek ik de natuur op zoals je op de foto kunt zien met als achtergrond die indrukwekkende boomwortels. De natuur heeft zoveel te bieden.

Ook van sporten word ik blij en yin yoga brengt mij ontspanning. Als ik deze vorm van yoga geef of volg kom ik langzaam uit mijn hoofd, zink ik in mijn lichaam en maak ik contact met dat wat zich aandient.

Bij yin yoga blijf je lang in de houdingen, je hoeft niet iets actiefs te doen om in de houding te komen. Juist door niets te doen gebeurt er iets. Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gerekt en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel. Het is een meditatieve vorm van yoga en geschikt voor iedereen.

Voel je welkom en ik ontmoet je graag in mijn les.