Fysiotherapie

Fysiotherapie is bij ProFit is gericht op actief herstel. Daarmee bedoelen we dat we niet telkens op een behandelbank gaan liggen, maar dat we daarnaast samen aan de slag gaan. Allereerst kijken we naar de klacht en waar die vandaan komt. Vervolgens stellen we samen een doel op, dat geeft ons richting waaraan we gaan werken. Afhankelijk van de klacht vindt er een fysiotherapeutische behandeling plaats, of gaan we direct trainen. Door het inzetten van meetinstrumenten wordt het proces naar herstel, in kaart gebracht. Onze werkwijzen zijn gericht op een lange termijn oplossing van uw probleem; door u tijdens de therapie handvatten en inzichten aan te reiken die u zelf kunt inzetten in het algemeen dagelijks leven, leert u hoe u kunt voorkomen dat klachten terugkomen.

We werken nauw samen met verschillende disciplines, zoals oefentherapeuten, podotherapeuten, manueel therapeuten en sportscholen. Wij geloven in een multidisciplinaire aanpak tussen verschillende therapeuten en specialisten.

Wilt u een afspraak maken, dan kunt u contact met ons opnemen via info@profitsport.nl, 0226-344711 of via het contactformulier.