Fysiotherapie

Fysiotherapie binnen ons paramedisch centrum is gericht op actief herstel. Wij richten ons op het inzichtelijk maken van uw klacht en het probleem die hieraan ten grondslag licht. Vervolgens wordt samen met u een doelstelling en een behandelplan opgesteld. Door het inzetten van meetinstrumenten wordt het proces naar herstel, in kaart gebracht. Onze interventies zijn bij voorkeur gericht op preventieve oplossing van uw probleem, door u tijdens de therapie handvatten aan te reiken die u zelf kunt inzetten in het algemeen dagelijks leven om de klachten niet terug te laten komen of op een andere manier met de klachten om kunt gaan. Onze fysiotherapeuten werken nauw samen met verschillende disciplines, zoals oefentherapeuten, podotherapeuten en manueel therapeuten. Wij geloven in een multidisciplinaire aanpak tussen verschillende therapeuten en specialisten. Wij gebruiken daarbij de expertise van beweegspecialisten en sportinstructeurs als aanvulling op de therapie. U kunt via het contactformulier een afspraak maken met een van onze fysiotherapeuten.

Ook kunt u gebruik maken van ons gratis inloopspreekuur, mocht u vragen hebben aan de fysiotherapeut. Inloopspreekuur is op maandag  van 14:00 tot 15:00 en donderdag 8:00 tot 8:30

Wenst u een afspraak maken met de fysiotherapeut dan kunt u contact opnemen via          0226-344711 of via de contact pagina.